Wordt mijn behandeling vergoed?

Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de behandeling, zolen of zorgschoeisel vanuit de aanvullende verzekering en gaan daarom niet ten kosten van uw eigen risico. Voetzorg bij diabetes wordt onder voorwaarden vergoed vanuit de basisverzekering. Wat voor u van toepassing is kunt u gemakkelijk raadplegen via de onderstaande zorgverzekeringschecker.

Heeft u een verwijzing nodig?

U kunt met of zonder verwijzing van een arts naar een podoloog. Sommige verzekeraars vragen een verwijzing om voor vergoeding in aanmerking te komen. Los van de vraag of verwijzing nodig is, werkt de (register) podoloog graag samen met andere zorgverleners en zal in overleg met u een verslag voor uw huisarts verzorgen.

Wordt uw behandeling onverhoopt niet vergoed?

Indien uw zorgverzekeraar een bepaalde behandeling niet vergoed, of slechts een deel daarvan, zullen wij u daarover informeren onder voorbehoud dat de door uw verstrekte zorgverzekeringsinformatie juist is. En of de door u aan ons gegeven verzekeringsinformatie juist is.

Als u besluit een behandeling zelf te betalen

Indien u besluit om een bepaalde behandeling zelf te betalen zullen wij u daarvoor vooraf een prijsopgave doen. Voor consult, behandelingen en eventueel op maat voor u bestelde producten, dient u de afgesproken prijs na afloop van uw bezoek middels een pinbetaling te voldoen! Voor uw op maat gemaakte producten dient u vooruit te betalen.

Vragen? Neem contact op

U kunt ons bellen of mailen – geheel vrijblijvend – om uw al vragen te beantwoorden over de gezondheid van uw voeten, bij klachten of om direct een afspraak te maken.

Neem contact op

Controleer uw zorgverzekering

Klik op de onderstaande knop en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden.

Controleer uw zorgverzekering

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Podozorg Emst aan de Hanendorperweg 58 te Emst. Afspraken kunnen worden gemaakt worden voor dinsdagmiddag- en avond en donderdag overdag.

Maak een afspraak

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
 • format_quote

  Ervaring van Lara

  “Vandaag voor de 2e keer bij Podozorg geweest. Voeten en zooltjes goed bekeken en podoloog concludeerde dat er nog meer resultaat behaald kan worden.”

 • format_quote

  Ervaring van Maaike

  “Ben net teruggekomen van 4 dagen Disneyland Parijs, waar ik erg veel heb gelopen. Tot mijn verbazing heb ik geen last van rugpijn gehad.”

 • format_quote

  Ervaring van Ria

  “Ik ben zeer tevreden over mijn steunzolen. Vanaf de eerste dag heb ik ze hele dagen in m'n schoenen zitten.”

 • format_quote

  Ervaring van Pieter

  “Als je rugklachten hebt zou ik deze podoloog 100 van de 100 keer aanbevelen!”

 • format_quote

  Ervaring van Laura

  “Voor mij is dit de eerste keer dat ik bij het vernieuwen van steunzolen echt baat heb en verbetering merk door de goede steun.”

arrow_circle_right

Heeft u last van pijnlijke voeten?

Heeft u last van pijn of andere klachten bij het lopen of staan? U bent niet de enige!

In onze Podozorg praktijken doen we dagelijks ervaring en kennis op over een groot aantal voetklachten. Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld en voor u beschikbaar gesteld.

Alles over voetklachten

Recente publicaties

 • Pijn onder de voorvoet

 • Hielspoor

 • Beknelde zenuw in de voorvoet

 • Pijnlijke achillespees

 • Bult bij de kleine teen

 • Kromme stand van de teen

Recente publicaties

 • 25 januari 2024

  Wintersport en voetklachten

  Tijdens de wintersport ontstaan veel voetklachten. Botbreuken, een ski-teen, neuroom van Morton en blauwe- en drukplekken zijn de meest voorkomende.

  Door Gijsbert Lalkens en Frank Henzen

 • 11 januari 2024

  Alles over beenlengteverschil

  Ontdek alles over beenlengteverschil: wat veroorzaakt het, welke klachten geeft het en hoe wordt het behandeld?

  Door Mienke van der Goot

 • 14 december 2023

  De expertise van de therapeut

  Verken de deskundige aanpak van Podozorg's therapeuten bij het behandelen van voetklachten met gespecialiseerde technieken.

  Door David Bosman

 • 16 november 2023

  De hielspoormythe

  Leer alles over de hielspoormythe: de misvattingen, oorzaken en behandeling van hielpijn, plus tips voor zelfzorg en preventie.

  Door Lisette de Graauw

 • 31 oktober 2023

  Alles over schade aan de (vet) kussentjes onder de voorvoet

  Ontdek de oorzaken, symptomen en behandelingen van schade aan de kussentjes onder de voorvoet, ook bekend als vetkamerschade.

  Door Podozorg Nederland

 • 19 oktober 2023

  Teenpijn na een onschuldig stootje

  Heeft u uw teen gestoten? Als het kapsel en de bandjes om het teengewricht niet stevig genoeg meer zijn kan een instabiel teengewricht ontstaan.

  Door Nicole Drenth