Wordt mijn behandeling vergoed?

Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de behandeling, zolen of zorgschoeisel vanuit de aanvullende verzekering en gaan daarom niet ten kosten van uw eigen risico. Voetzorg bij diabetes wordt onder voorwaarden vergoed vanuit de basisverzekering. Wat voor u van toepassing is kunt u gemakkelijk raadplegen via de onderstaande zorgverzekeringschecker.

Heeft u een verwijzing nodig?

U kunt met of zonder verwijzing van een arts naar een podoloog. Sommige verzekeraars vragen een verwijzing om voor vergoeding in aanmerking te komen. Los van de vraag of verwijzing nodig is, werkt de (register) podoloog graag samen met andere zorgverleners en zal in overleg met u een verslag voor uw huisarts verzorgen.

Wordt uw behandeling onverhoopt niet vergoed?

Indien uw zorgverzekeraar een bepaalde behandeling niet vergoed, of slechts een deel daarvan, zullen wij u daarover informeren onder voorbehoud dat de door uw verstrekte zorgverzekeringsinformatie juist is. En of de door u aan ons gegeven verzekeringsinformatie juist is.

Als u besluit een behandeling zelf te betalen

Indien u besluit om een bepaalde behandeling zelf te betalen zullen wij u daarvoor vooraf een prijsopgave doen. Voor consult, behandelingen en eventueel op maat voor u bestelde producten, dient u de afgesproken prijs na afloop van uw bezoek middels een pinbetaling te voldoen! Voor uw op maat gemaakte producten dient u vooruit te betalen.

Vragen? Neem contact op

U kunt ons bellen of mailen – geheel vrijblijvend – om uw al vragen te beantwoorden over de gezondheid van uw voeten, bij klachten of om direct een afspraak te maken.

Neem contact op

Controleer uw zorgverzekering

Klik op de onderstaande knop en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden.

Controleer uw zorgverzekering

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Podozorg Emst aan de Hanendorperweg 58 te Emst. Afspraken kunnen worden gemaakt worden voor dinsdagmiddag- en avond en donderdag overdag.

Maak een afspraak

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
  • format_quote

    Ervaring van Xandra

    “Door een goede uitleg en wat aanpassingen van mijn voetenstand zag ik meteen m’n bekkenstand veranderen.”

  • format_quote

    Ervaring van Adrie

    “Nadat ik de zolen ben gaan dragen zijn de klachten volledig verdwenen en heb ook geen medicijnen meer nodig.”

  • format_quote

    Ervaring van Karin

    “Zes weken geleden ben ik geholpen door Podozorg. Na 2 jaar pijn is hier uiteindelijk een juiste diagnose gesteld en ik ben nu bijna pijnvrij!”

  • format_quote

    Ervaring van Marloes

    “Ik ervaar minder klachten zoals vermoeide benen, als ik andere schoenen heb voel ik het gelijk weer.”

  • format_quote

    Ervaring van Johan

    “De podoloog van Podozorg luistert heel goed, vertelt over alles we ze doet, legt uit wat en waarom.”

arrow_circle_right

Heeft u last van pijnlijke voeten?

Heeft u last van pijn of andere klachten bij het lopen of staan? U bent niet de enige!

In onze Podozorg praktijken doen we dagelijks ervaring en kennis op over een groot aantal voetklachten. Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld en voor u beschikbaar gesteld.

Alles over voetklachten

Recente publicaties

  • Pijn onder de voorvoet

  • Hielspoor

  • Beknelde zenuw in de voorvoet

  • Kromme stand van de teen

  • Pijnlijke achillespees

  • Bult bij de kleine teen

Recente publicaties

  • 08 mei 2025

    Een Jonesfractuur

    Een Jonesfractuur betreft een breuk van het vijfde middenvoetsbeentje, gelegen aan de buitenzijde van de middenvoet, nabij uw kleinste teen.

    Door Podozorg Nederland

  • 17 april 2025

    Voorvoet varus: symptomen, oorzaken en behandeling

    Voorvoet varus is een afwijking waarbij de voorvoet naar binnen kantelt, wat kan leiden tot pijn, vermoeidheid en een afwijkende loop.

    Door Liesbeth Dijkshoorn

  • 06 maart 2025

    Waarom heb ik koude voeten?

    Koude voeten kunnen ontstaan door een verminderde doorbloeding, hormonale schommelingen of externe factoren. Gerichte aanpassingen helpen om klachten te verminderen.

    Door Delia de Bliek

  • 20 februari 2025

    Pijnklachten rond de achillespees

    Achillespeesklachten door overbelasting of een verkeerde voetstand veroorzaken pijn en stijfheid. Gerichte behandeling helpt om klachten te verminderen.

    Door Loes van Vooren en Eric Wonink

  • 16 januari 2025

    Zweepslag in de kuit

    Zweepslag wordt gekenmerkt door een scherpe pijn in de kuit en komt vaak voor bij sporten zoals atletiek (amateur en professioneel) en voetbal.

    Door Mienke van der Goot

  • 30 december 2024

    Is echografie altijd onschadelijk?

    In principe kan iedereen met interesse in echografie diagnostisch onderzoek uitvoeren. Maar zijn er risico’s die niet voor iedereen zichtbaar zijn?

    Door Robert Wonink