Gezond(ere) voeten geven meer kleur aan het leven!

Dat is de drijfveer voor mij (Angelique Bekkema) en mijn team, om jonge en oude mensen te helpen als podoloog en eigenaresse van een voetzorg praktijk, met vestiging in Emst (en dependence in Epe), onder de koepel Podozorg Nederland.

Angelique over haar vak:

Ik heb passie voor mijn vak, maar nog meer vind ik het fijn als ik mensen bewust kan maken van het belang van gezonde voeten om meer te kunnen genieten van het leven. Pijn in de voeten kan tot veel ongemak en overlast zorgen. En beperkingen om de dingen te kunnen doen die men graag wil doen. Het is daarom belangrijk om tijdig de signalen uit uw voeten te herkennen maar bovenal erkent. Zodat op tijd een zorgplan kan worden opgesteld en resultaten kunnen worden behaald.

Bewegen en mobiliteit is belangrijk voor lichaam en geest. Maar met pijn in de voeten wordt het gelijk een stuk lastiger en maakt het leven er niet gelukkiger op. Nog vervelender wordt het als de pijn in de voeten structureel van aard is en allerlei reacties geeft in, of vanuit, andere delen van het lichaam, zoals de rug, heupen of knie, of zodat er sprake is van beperkingen in het normale dagelijks leven en de vrije tijd besteding.

Over Podozorg Emst

Samenwerking tussen een (register) podoloog en andere professionals

Een bezoek aan een (register) podoloog kan verhelderend zijn. Voetklachten gaan vaak niet vanzelf over. De diagnose is belangrijk maar een zorgplan nog belangrijker. Soms zijn de klachten makkelijk te verhelpen met, bijvoorbeeld, steunzolen. Maar ook schoenadvies en andere hulpmiddelen kunnen uitkomst bieden en snel tot resultaat leiden. Samenwerking tussen een (register) podoloog en andere professionals, zoals fysiotherapeuten, orthopedische schoenmaker kan onderdeel zijn van een totaal behandelplan. Met als uiteindelijk resultaat voor de client: minder pijn, meer vreugde in het leven.

Medisch pedicure

Ook kan een bezoek aan een van onze medisch pedicures aanbevolen worden om uw voeten preventief te laten checken. Door een combinatie van unieke behandelingen en producten kunnen wij uw voeten zo lang mogelijk gezond houden en kan preventief een behandelplan worden opgesteld in het geval er signalen zijn dat de gezondheid van uw voeten afneemt.

Podozorg Nederland

De samenwerking met Podozorg geeft mij de mogelijkheid om, als zelfstandig (register) podoloog, een optimale dienstverlening aan mijn clienten te verlenen. Binnen Podozorg Nederland wordt veel kennis met elkaar gedeeld en worden we constant geprikkeld om te blijven innoveren. Zowel in behandelmethoden als praktische producten zoals steunzolen.

Lees meer over Podozorg Nederland

Wordt uw behandeling vergoed?

Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u aan de (register) podoloog alleen de eventuele eigen bijdrage. Wordt uw behandeling volledig vergoed, dan betaalt u natuurlijk helemaal niets. U hoeft de behandeling dan ook niet voor te schieten, uw (register) podoloog declareert rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Lees meer over vergoedingen

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
 • format_quote

  Ervaring van Gerda

  “De podoloog staat altijd voor ons klaar met tips en info en loopt graag een stapje harder voor zijn cliënten.”

 • format_quote

  Ervaring van Ria

  “Ik ben zeer tevreden over mijn steunzolen. Vanaf de eerste dag heb ik ze hele dagen in m'n schoenen zitten.”

 • format_quote

  Ervaring van G.F. Werner

  “Ik kom al jaren bij Podozorg Amsterdam voor mijn zooltjes en ben altijd erg goed geholpen.”

 • format_quote

  Ervaring van Sija

  “Na een week steunzolen dragen had ik al minder pijn. Nu gaat het super goed en kan ik weer kilometers lopen zonder pijn.”

 • format_quote

  Ervaring van Jesse

  “Zeer prettige en professionele bejegening. Ben al ruim 6 maanden aan het revalideren. Niet alleen het fysieke aspect , maar ook het mentale aspect krijgt aandacht.”

arrow_circle_right

Heeft u last van pijnlijke voeten?

Heeft u last van pijn of andere klachten bij het lopen of staan? U bent niet de enige!

In onze Podozorg praktijken doen we dagelijks ervaring en kennis op over een groot aantal voetklachten. Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld en voor u beschikbaar gesteld.

Alles over voetklachten

Recente publicaties

 • Pijn onder de voorvoet

 • Hielspoor

 • Beknelde zenuw in de voorvoet

 • Pijnlijke achillespees

 • Kromme stand van de teen

 • Bult bij de kleine teen

Recente publicaties

 • 28 maart 2024

  Het inzetten van e-Health bij voetklachten

  E-Health biedt geavanceerde hulp bij voetklachten, versnelt herstel en verbetert therapietrouw voor duurzame gezondheid.

  Door Jacqueline Lakeman

 • 07 maart 2024

  Voetoefeningen bij hielpijn

  Effectieve rekoefeningen bij hielpijn voor verbeterde lenigheid en klachtenverlichting, aanbevolen door voetspecialisten.

  Door Ellen Karsdorp

 • 25 januari 2024

  Wintersport en voetklachten

  Tijdens de wintersport ontstaan veel voetklachten. Botbreuken, een ski-teen, neuroom van Morton en blauwe- en drukplekken zijn de meest voorkomende.

  Door Gijsbert Lalkens en Frank Henzen

 • 11 januari 2024

  Alles over beenlengte­verschil

  Ontdek alles over beenlengteverschil: wat veroorzaakt het, welke klachten geeft het en hoe wordt het behandeld?

  Door Mienke van der Goot

 • 14 december 2023

  De expertise van de therapeut

  Verken de deskundige aanpak van Podozorg's therapeuten bij het behandelen van voetklachten met gespecialiseerde technieken.

  Door David Bosman

 • 16 november 2023

  De hielspoormythe

  Leer alles over de hielspoormythe: de misvattingen, oorzaken en behandeling van hielpijn, plus tips voor zelfzorg en preventie.

  Door Lisette de Graauw