Onze samenwerking met FeetClinic

FeetClinic Nederland

Angelique Bekkema is samenwerkingspartner in FeetClinic Nederland. Een organisatie die haar missie, om mensen te helpen om gezonde voeten te houden, versterkt.

De missie van FeetClinic Nederland is om de bewustwording te bevorderen dat gezonde(re) voeten belangrijk zijn om een gelukkig(er) leven te kunnen blijven leiden.

Haar doel wil zij bereiken door te samenwerken met profesionele dienstverleners toegang bieden tot preventieve en reactieve verzorging en zorg van voeten.

FeetClinic en Podozorg Emst

De kern van de Healthy Feet. Happy Life! bewustwordings campagne draait om het gezond houden van voeten in elke fase van het leven van vrouwen en mannen.

We hebben maar 2 voeten en die moeten een leven lang mee! Ze zijn van vitaal belang voor ons functioneren maar ook om een vreugdevol leven te kunnen leiden. Door er zuinig op te zijn en de aandacht en verzorging geven waar ze recht op hebben kunnen we er lang van genieten. Juist ook als u nog geen klachten heeft.

Veel problemen met onze voeten kunnen niet (meer) volledig hersteld worden, en gaan veelal niet vanzelf over. Maar ze kunnen wel draaglijker gemaakt worden en, niet onbelangrijk, voorkomen kan worden dat een probleem van kwaad tot erger wordt!

Door haar partnership in FeetClinic Nederland verrijkt zij haar internationale kennis als registerpodologe, bezoekt zij seminars, beurzen en vergroot haar international netwerk met professionals die actief zijn in de verzorging en zorging van voeten om deze gezond te houden.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.